...

Vgradne omare po meri

idealna izbira za organizirano shranjevanje različnih stvari

Tudi vi iščete rešitve, kam bi še lahko pospravili svoja oblačila? Potem so idealna rešitev za vas vgradne omare, s katerimi izkoristimo vsak centimeter prostora in v katerih boste zagotovo našli dovolj prostora za vse svoje metje.

Najpomembnejša značilnost vgradnih omar je, da v osnovi ne potrebujejo hrbtišča, razen če si ga resnično želite imeti. Za odpiranje in zapiranje se uporabljajo drsna vrata, ki segajo od tal do stropa in na ta način ne segajo v prostor, kar zagotavlja neovirano gibanje v prostoru.

vgradne_omare2
vgradne_omare2
vgradne_omare3

Preverite ključne lastnosti naših vgradnih omar – navdušile vas bodo!

Enostavno in praktično shranjevanje stvari

Mnoge uporabnike vgradnih omar navdušuje ravno njihova zasnova. Ta ni le estetsko privlačna, ampak

pripomore k enostavni uporabi in možnosti preprostega shranjevanja stvari, kar navdušuje mnoge uporabnike.

Izjemna prostornost in preglednost

Vgradne omare vam nudijo dovolj prostora za shranjevanje stvari. Izdelamo vam jih izključno po meri, kar pomeni, da glede na vaše potrebe in želje smiselno razporedimo police, obešalnike in predalnike. To vam omogoča hiter pregled nad vsebino omare, zato bo iskanje izgubljenih stvari za vas hitro postalo preteklost.

Vsestranska uporabnost

Mnogi so mnenja, da so vgradne omare primerne le za spalnice ali otroške sobe, vendar je resnica daleč od tega. Namestimo jih lahko v predsobe, garderobne sobe in celo delavnice. Za njihovo namestitev niso ovira niti neizkoriščeni prostori pod stopnicami ali drugi kotički v vašemu domu, saj lahko z njimi učinkovito izkoristite vsak centimeter vašega prostora.

Izjemna prilagodljivost

Če razmišljate o tem, kako bi najbolje izkoristili prostor pod stopnicami, so odgovor vgradne omare. Vse naše vgradne omare so izdelane po meri, zato jih lahko montiramo praktično v vse prostore, ne glede na velikost in obliko. V takšnih situacijah, ko je omejitev s prostorom zelo velika, kot so na primer prostori pod stopniščem ali pod različnimi poševninami v mansardah, so se vgradne omare izkazale za najboljšo rešitev.

Estetska privlačnost po vašem okusu

Ali vas skrbi, kako se bo vgradna omara podala k preostali opremi v prostoru? Skrbi so popolnoma odveč, saj imate kot naročnik velik vpliv na njen dizajn. To pomeni, da lahko ob naročilu izberete material, barvo in obliko vrat, zaradi česar so naše vgradne omare izdelane izključno po vašem okusu. Vse naše vgradne omare odlikuje sodoben dizajn in privlačen izgled, zato ste lahko prepričani v to, da vas ne bodo razočarale.

vgradne_omare4

Ali je izbira vgradne omare za vas preveč zahteven projekt? Mi bomo poskrbeli, da temu ni tako!

Vsem našim strankam nudimo brezplačno svetovanje in izdelavo ponudbe na domu. V ta namen vas naši strokovnjaki obiščejo na vašem domu, natančno izmerijo prostor in vam izdelajo 3D izris omare. Tako boste dobili jasno sliko o tem, kako naj bi vgradna omara na koncu izgledala.

Vse naše vgradne omare so izdelane v dogovorjenem roku, na koncu pa vam jih seveda tudi  montiramo.

Galerija naših projektov

Scroll to Top
BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.