...

Spalnice

naše spalnice ponujajo maksimalno udobje v vašem domu

Spalnice so bivalni prostor, ki je namenjen spanju, počivanju in regeneraciji našega telesa. Zato je ključnega pomena, da jih opremimo tako, da se v njih čim bolje počutimo.

Zavedamo se, da je pohištvo v spalnici zelo raznoliko, zato je toliko bolj pomembno, da ga prilagodimo vašim željam, potrebam in navadam. Z natančno izmero prostora in smiselno razporeditvijo pohištva poskrbimo za optimalno funkcionalnost spalnice, pri tem pa uporabljamo izključno najbolj kakovostne materiale.

Če si želite spalnico po meri, ki je unikatna prav v vseh pogledih, potem ste na pravem mestu. Med množico različnih barvnih kombinacij, ročajev in dodatkov lahko izberete tiste, ki so vam najbolj všeč in se najbolje povežejo tudi s preostalo notranjo opremo vašega doma.

Prepričani smo, da boste z našo pomočjo prišli do spalnice, ki vam bo v vašem domu zagotavljala maksimalno udobje.

spalnice9
spalnice9

Pohištvo, ki ne sme manjkati v nobeni spalnici

Res je, da je spalnica primarno namenjena spanju in počivanju, vendar ne smemo pozabiti na njeno funkcionalnost. Prav zato je pomembno, da spalnico opremimo s kakovostnim in vizualno privlačnim pohištvom.

spalnice7

Postelja je verjetno najbolj pomemben element spalnice, zato njeni izbiri in izdelavi namenimo prav posebno pozornost. Skupaj se pogovorimo o njenih dimenzijah, morebitnem dodatnem prostoru za shranjevanje in višini ležišča, pri tem pa upoštevamo tudi vaše spalne navade.

Garderobna omara vpliva predvsem na praktičnost spalnice, zato je pomembno, da z njo čim bolje izkoristimo prostor. Najboljša rešitev za to so vgradne omare, ki omogočajo veliko prostora za shranjevanje, hkrati pa so izjemno prilagodljive.

Nočna omarica je pogosto sestavni del postelje in predstavlja odlagalno površino za knjigo, steklenico vode ali budilko. Izdelamo jih glede na vaše želje in potrebe, pri čemer prilagodimo tako njihovo velikost kot tudi zunanji izgled.

Komoda in različni predalniki so prav tako praktični kosi pohištva, ki na eni strani poskrbijo za funkcionalnost, na drugi strani pa prostor dodatno popestrijo. Vendar je pri njihovi izbiri potrebna skrajna previdnost, saj lahko prostor močno pomanjšajo.

spalnice11

Kako v nekaj korakih do vaše sanjske spalnice?

Če si želite imeti spalnico po lastnem okusu, potem vam vsekakor priporočamo izdelavo po meri. V tem primeru lahko do svoje nove spalnice pridete zgolj v nekaj korakih:

  1. Ne glede na to, ali imate že jasno predstavo o tem, kako naj bi izgledala ali pa ne, vam priporočamo, da nas kontaktirate preko elektronske pošte ali nas pokličite.
  2. Skupaj se dogovorimo za termin obiska na vašem domu.
  3. Pridemo na dom, izmerimo prostor in se pogovorimo o vaših željah. Na podlagi dane situacije vam tudi svetujemo in predlagamo najboljšo rešitev.
  4. Na podlagi vaših želja in naših predlogov naredimo 3D izris vaše spalnice in pripravimo ponudbo.
  5. Spalnico vam izdelamo hitro in ugodno.

Galerija naših projektov

Scroll to Top
BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.