...

Mladinske sobe

prijeten zaseben prostor za vašega najstnika

Zavedamo se, da je opremljanje mladinske sobe lahko pravi izziv tako za starše kot tudi za najstnike. Dovolite nam, da vam priskočimo na pomoč in vašemu najstniku izdelamo mladinsko sobo, ki mu bo nudila dovolj prostora tako za študij ter shranjevanje stvari kot za počitek in zabavo.

Mladinska soba je prostor, kjer se izrazi individualnost vsakega mladostnika, zato radi prisluhnemo njihovim željam. Gre za bivalni prostor, ki ga mladostniki zelo potrebujejo, zato je ključnega pomena, da se v njem dobro počutijo.

Da bi bile mladinske sobe resnično izdelane po željah mladostnika, lahko pri nas izbirate med različnimi barvami in vrstami lesa, kar že samo po sebi ustvari edinstven izgled in prav posebno vzdušje. Z ustrezno izbranimi elementi, njihovimi dimenzijami in postavitvijo pa poskrbimo za optimalno funkcionalnost.

mladinske_sobe1
mladinske_sobe1

Naše mladinske sobe vas bodo zadovoljile v vseh pogledih

Vsakdo, ki ima doma mladostnika, dobro ve, da je mladinska soba bivalni prostor, ki ga mladostniki zelo potrebujejo. Vse večja želja po samostojnosti pripelje do potrebe po lastnem kotičku, v katerega se mladostnik lahko kadarkoli umakne.

Zato jim niti ni toliko pomembno, ali je soba majhna ali velika, pomembno je, da je prijetna in omogoča najstniku dovolj zasebnega prostora. Tega se pri nas zelo dobro zavedamo, zato pri izdelavi sob pomislimo na vse najpomembnejše dejavnike.

izris_mladinske_sobe11

Funkcionalnost

Mladinske sobe morajo nuditi dovolj prostora za učenje, spanje, shranjevanje stvari in preživljanje prostega časa – in pri tem vam bodo naše znanje in izkušnje zagotovo koristile. Vse pohištvo v mladinskih sobah je skrbno načrtovano izključno z mislijo na vašega mladostnika, zato mu ustrezno prilagodimo dimenzije postelje, pisalne mize in garderobnih omar.

Kvaliteta

Za izdelavo mladinskih sob uporabljamo izključno najbolj vrhunske materiale, ki ustrezajo našim strogim kriterijem kakovosti. Vse sobe so izdelane z veliko mero natančnosti in pozornosti na najbolj drobne detajle, kar se odraža v veliki trpežnosti in dolgi življenjski dobi vseh naših mladinskih sob.

Estetska privlačnost

Ne moremo mimo tega, da ne bi poudarili estetske privlačnosti, ki jih ponosno izražajo naše mladinske sobe. Zaradi izjemno pestre ponudbe barvnih kombinacij in širokega izbora različnih vrst lesa ter dodatkov, je vsaka mladinska soba unikatna, predvsem pa prilagojena željam in okusu vašega mladostnika.

Maksimalna prilagodljivost

Z izdelavo mladinske sobe po meri učinkovito izkoristimo prostor. Ne glede na to, ali je ta majhen ali velik, so vse dimenzije pohištva prilagojene na takšen način, da je izkoristek prostora čim boljši. Pri tem pa je ključnega pomena, da vedno poslušamo vaše želje in jih skušamo uresničiti v največji meri.

izris_mladinske_sobe10
izris_mladinske_sobe8

Če se spopadate z vprašanjem, kakšno mladinsko sobo izbrati za vašega mladostnika, nikar ne odlašajte in nas kontaktirajte preko elektronske pošte ali nas pokličite. Poleg zagotovljene kakovosti, vam nudimo tudi brezplačno svetovanje na domu, kjer skupaj najdemo primerno rešitev.

Galerija naših projektov

Scroll to Top
BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.